В этом видео я расскажу ,как замариновать грибы самым простым и самым быстрым способом.Для этого грибы сначала отвариваются в чистой воде минут 20-30 после закипания.Потом эту воду сливаем,заливаем новой,добавляем специи и варим после закипания 15 минут.В этот момент добавляем уксус и провариваем ещё 5 минут.Когда грибы остынут ,переливаем их в удобную тару и храним в тёмном прохладном месте.Такие грибы уже можно кушать,достаточно просто слить маринад , добавить зелёный или репчатый лук,зелень и заправить всё ароматным растительным маслом. Если грибы ещё горячими разливаем по стерилизованным баночкам и закатываем,то они будут радовать вас всю зиму.
Таким спопобом можно готовить разные грибы: шампиньоны , вешенки,синеножки и т.д.Ещё очень важно ,во время варки грибов ,по
мере необходимости ,снимать образовывающуюся пенку.
Рецепт.
1.Грибы - 3 кг.
2.Вода - 1.5л.
3.Соль - 3 ст.л.
4.Сахар - 3ст.л.
5.Лавровый лист - 3шт.
6.Перец черный - 20 горошин.
7.Перец душистый - 5горошин.
8.Чеснок - 2-3 зубчика.
9.Гвоздика - 3 бутона.
10.Уксус 9% - 100мл.
In this video I will tell you how to pickle mushrooms in the easiest and fastest way. For this, the mushrooms are first boiled in clean water for 20-30 minutes after boiling. Then we drain this water, pour in new water, add spices and cook after boiling for 15 minutes. moment we add vinegar and boil for another 5 minutes. When the mushrooms have cooled, pour them into a convenient container and store in a cool dark place. You can already eat such mushrooms, just drain the marinade, add green or onions, herbs and season everything with fragrant vegetable oil. If the mushrooms are still hot pouring into sterilized jars and rolled up, then they will delight you all winter.
In this way, you can cook different mushrooms: champignons, oyster mushrooms, blue feet, etc.
as necessary, remove the resulting foam.
Recipe.
1.Mushrooms - 3 kg.
2.Water - 1.5l.
3. Salt - 3 tbsp.
4. Sugar - 3 tbsp.
5. Bay leaf - 3 pcs.
6. Black pepper - 20 peas.
7. Allspice - 5 peas.
8. Garlic - 2-3 cloves.
9. Carnation - 3 buds.
10.Vinegar 9% - 100ml.
Таким спопобом можно готовить разные грибы: шампиньоны , вешенки,синеножки и т.д.Ещё очень важно ,во время варки грибов ,по
мере необходимости ,снимать образовывающуюся пенку.
Рецепт.
1.Грибы - 3 кг.
2.Вода - 1.5л.
3.Соль - 3 ст.л.
4.Сахар - 3ст.л.
5.Лавровый лист - 3шт.
6.Перец черный - 20 горошин.
7.Перец душистый - 5горошин.
8.Чеснок - 2-3 зубчика.
9.Гвоздика - 3 бутона.
10.Уксус 9% - 100мл.
In this video I will tell you how to pickle mushrooms in the easiest and fastest way. For this, the mushrooms are first boiled in clean water for 20-30 minutes after boiling. Then we drain this water, pour in new water, add spices and cook after boiling for 15 minutes. moment we add vinegar and boil for another 5 minutes. When the mushrooms have cooled, pour them into a convenient container and store in a cool dark place. You can already eat such mushrooms, just drain the marinade, add green or onions, herbs and season everything with fragrant vegetable oil. If the mushrooms are still hot pouring into sterilized jars and rolled up, then they will delight you all winter.
In this way, you can cook different mushrooms: champignons, oyster mushrooms, blue feet, etc.
as necessary, remove the resulting foam.
Recipe.
1.Mushrooms - 3 kg.
2.Water - 1.5l.
3. Salt - 3 tbsp.
4. Sugar - 3 tbsp.
5. Bay leaf - 3 pcs.
6. Black pepper - 20 peas.
7. Allspice - 5 peas.
8. Garlic - 2-3 cloves.
9. Carnation - 3 buds.
10.Vinegar 9% - 100ml.
- Категория
- Консервирование