#fusilli #pasta #spaghetti #макароны
Этот рецепт пасты вдохновлен Средиземноморьем и идеально подходит для тех кто хочет перекусить. Паста может быть полезной, если правильно сочетать ингредиенты. Спелые баклажаны, вяленые на горячем солнце томаты, жгучий перец чили. В таком сочетании вы ощутите вкус жаркого Средиземноморского лета и насладитесь им!
This pasta recipe is inspired by the Mediterranean and is perfect for those looking for a snack. A paste can be beneficial if the ingredients are combined correctly. Ripe eggplants, tomatoes sun-dried in the hot sun, hot chili peppers. In this combination, you will taste and enjoy the hot Mediterranean summer!
Ten przepis na makaron inspirowany jest Morzem Śródziemnym i jest idealny dla osób poszukujących przekąski. Pasta może być korzystna, jeśli składniki są odpowiednio połączone. Dojrzałe bakłażany, suszone na słońcu pomidory, ostre papryczki chili. W tej kombinacji zasmakujesz i będziesz cieszyć się gorącym śródziemnomorskim latem!
В оливковом масле обжарить мелко нарезанные репчатый лук, чеснок и перец чили. Добавить нарезанные кубиками баклажаны и обжарить до золотистого цвета. Добавить нарезанные вяленые томаты и при необходимости посолить . Хорошо перемешать, довести до готовности и соединить с пастой.
____________________________________
Ингредиенты:
Фузилли - 300 г
Баклажан - 2 шт
Вяленые томаты - 100 г
Лук репчатый - 1 шт
Чеснок - 2 зубчика
Перец чили - 1 шт
Масло оливковое - 50 мл
Соль
Fry finely chopped onions, garlic and chili in olive oil. Add the diced eggplant and fry until golden brown. Add chopped sun-dried tomatoes and salt if necessary. Mix well, bring to readiness and combine with pasta.
____________________________________
Ingredients:
Fusilli - 300 g
Eggplant - 2 pieces
Sun-dried tomatoes - 100 g
Bulb onion - 1 piece
Garlic - 2 cloves
Chili pepper - 1 piece
Olive oil - 50 ml
Salt
Drobno posiekaną cebulę, czosnek i chili podsmażyć na oliwie z oliwek. Dodaj pokrojony w kostkę bakłażan i smaż na złoty kolor. Dodaj posiekane suszone pomidory i sól, jeśli to konieczne. Dobrze wymieszaj, przygotuj i połącz z makaronem.
____________________________________
Składniki:
Fusilli - 300 g
Bakłażan - 2 sztuki
Suszone pomidory - 100 g
Cebula cebulowa - 1 sztuka
Czosnek - 2 goździki
Papryka chili - 1 sztuka
Oliwa z oliwek - 50 ml
Sól
Этот рецепт пасты вдохновлен Средиземноморьем и идеально подходит для тех кто хочет перекусить. Паста может быть полезной, если правильно сочетать ингредиенты. Спелые баклажаны, вяленые на горячем солнце томаты, жгучий перец чили. В таком сочетании вы ощутите вкус жаркого Средиземноморского лета и насладитесь им!
This pasta recipe is inspired by the Mediterranean and is perfect for those looking for a snack. A paste can be beneficial if the ingredients are combined correctly. Ripe eggplants, tomatoes sun-dried in the hot sun, hot chili peppers. In this combination, you will taste and enjoy the hot Mediterranean summer!
Ten przepis na makaron inspirowany jest Morzem Śródziemnym i jest idealny dla osób poszukujących przekąski. Pasta może być korzystna, jeśli składniki są odpowiednio połączone. Dojrzałe bakłażany, suszone na słońcu pomidory, ostre papryczki chili. W tej kombinacji zasmakujesz i będziesz cieszyć się gorącym śródziemnomorskim latem!
В оливковом масле обжарить мелко нарезанные репчатый лук, чеснок и перец чили. Добавить нарезанные кубиками баклажаны и обжарить до золотистого цвета. Добавить нарезанные вяленые томаты и при необходимости посолить . Хорошо перемешать, довести до готовности и соединить с пастой.
____________________________________
Ингредиенты:
Фузилли - 300 г
Баклажан - 2 шт
Вяленые томаты - 100 г
Лук репчатый - 1 шт
Чеснок - 2 зубчика
Перец чили - 1 шт
Масло оливковое - 50 мл
Соль
Fry finely chopped onions, garlic and chili in olive oil. Add the diced eggplant and fry until golden brown. Add chopped sun-dried tomatoes and salt if necessary. Mix well, bring to readiness and combine with pasta.
____________________________________
Ingredients:
Fusilli - 300 g
Eggplant - 2 pieces
Sun-dried tomatoes - 100 g
Bulb onion - 1 piece
Garlic - 2 cloves
Chili pepper - 1 piece
Olive oil - 50 ml
Salt
Drobno posiekaną cebulę, czosnek i chili podsmażyć na oliwie z oliwek. Dodaj pokrojony w kostkę bakłażan i smaż na złoty kolor. Dodaj posiekane suszone pomidory i sól, jeśli to konieczne. Dobrze wymieszaj, przygotuj i połącz z makaronem.
____________________________________
Składniki:
Fusilli - 300 g
Bakłażan - 2 sztuki
Suszone pomidory - 100 g
Cebula cebulowa - 1 sztuka
Czosnek - 2 goździki
Papryka chili - 1 sztuka
Oliwa z oliwek - 50 ml
Sól
- Категория
- Полезные советы