Огурцы на Зиму как Бочковые! Консервирование Огурцов Холодным Способом. Выпуск №73

174 Просмотры
Издатель
ОГУРЦЫ НА ЗИМУ КАК БОЧКОВЫЕ, ХОЛОДНЫЙ СПОСОБ! БЕЗ УКСУСА! БЕЗ КИПЯТКА! ХРАНЯТСЯ ПРИ КОМНАТНОЙ ТЕМПЕРАТУРЕ! Pickled cucumbers!
Cucumbers, garlic, chili peppers, dill, parsley.
1. Dissolve 1 kg of salt per 10 liters of cold water.
2. Jars with cucumbers pour with brine for a 4-6 days approximately for picling. Do not close the jars with cucumbers, the cucumbers should be picle, a gas bubbles and foam will appear.
3. After 4-6 days of fermentation pour out the brine, rinse the cucumbers well with cold water to remove white deposits and foam.
4. Then pour cold water without salt under the very top of the jar and close the jars with lids.
5. You can eat cucumbers in 2-3 weeks.

#АндрейРостовский #AndreyRostovskiy
Поддержка канала:
Карта Сбербанка руб.: 4276 5215 1304 7617
Donation https://paypal.me/AndreyRostovskiy
Яндекс Деньги https://money.yandex.ru/to/410014628249117
Категория
Консервирование