Макароны чизбургер. Вкуснее любого фастфуда!

64 Просмотры
Издатель
Доступный рецепт в котором все быстро просто и понятно! Продукты для него всегда найдутся у вас под рукой. Возьмите для него ваш любимый кетчуп, сладенькие маринованные огурчики, много вкусного сыра. Удивите гостей или побалуйте себя, приготовив без особых хлопот вкусные и сытные макароны чизбургер!

An affordable recipe in which everything is quick, simple and clear! Products for him will always be at your fingertips. Take for him your favorite ketchup, sweet pickles, lots of delicious cheese. Surprise your guests or indulge yourself by preparing delicious and satisfying pasta cheeseburger without much hassle!

Niedrogi przepis, w którym wszystko jest szybkie, proste i przejrzyste! Produkty dla niego zawsze będą na wyciągnięcie ręki. Weź dla niego swój ulubiony keczup, słodkie pikle, mnóstwo pysznego sera. Zaskocz swoich gości lub pozwól sobie na bezproblemowe przygotowanie pysznego i satysfakcjonującego cheeseburgera z makaronem!

В оливковом масле обжарить говяжий фарш. Добавить кетчуп и обжарить еще несколько минут. Добавить мелко нарезанный репчатый лук и маринованные огурцы. Добавить соль и черный молотый перец.Тушить еще несколько минут. Соединить с макаронами и перемешать. Обильно посыпать сыром.
_________________________________________
Макароны - 400 г
Говяжий фарш - 400 г
Кетчуп - 250 мл
Сыр твердый - 200 г
Огурцы маринованные - 4 шт
Лук репчатый - 1 шт
Перец черный молотый
Соль

Fry the ground beef in olive oil. Add ketchup and fry for a few more minutes. Add finely chopped onions and pickled cucumbers. Add salt and black pepper and simmer for a few minutes. Combine with pasta and stir. Sprinkle generously with cheese.
_________________________________________
Pasta - 400 g
Ground beef - 400 g
Ketchup - 250 ml
Hard cheese - 200 g
Pickled cucumbers - 4 pieces
Bulb onions - 1 pc.
Ground black pepper
Salt

Smażyć mieloną wołowinę na oliwie z oliwek. Dodaj keczup i smaż jeszcze kilka minut. Dodaj drobno posiekaną cebulę i kiszone ogórki. Dodaj sól i czarny pieprz i gotuj na wolnym ogniu jeszcze przez kilka minut. Połącz z makaronem i wymieszaj. Obficie posyp serem.
_________________________________________
Makaron - 400 g
Mielona wołowina - 400 g
Ketchup - 250 ml
Twardy ser - 200 g
Ogórki kiszone - 4 sztuki
Cebula cebulowa - 1 szt.
Zmielony czarny pieprz
Sól
Категория
Полезные советы