Просто нужно попробовать такую курицу! Мы готовили курицу в казане чтобы почувствовать ее аромат и вкус, подчеркнутый запахом чеснока и тимьяна и особенным вкусом восточной зиры. Готовим и наслаждаемся! С любовью и уважением, Food Story Channel
You just need to try such a chicken! We cooked chicken in a cauldron to feel its aroma and taste, emphasized by the smell of garlic and thyme and the special taste of oriental zira. We cook and enjoy! With love and respect, Food Story Channel
Musisz tylko spróbować takiego kurczaka! Gotowaliśmy kurczaka w kociołku, aby poczuć jego aromat i smak, podkreślony zapachem czosnku i tymianku oraz szczególnym smakiem orientalnej ziry. Gotujemy i bawimy się! Z miłością i szacunkiem, Food Story Channel
#курица #цыпленок #казан #kurczak #foodstorychannel #chicken
Курицу хорошо натереть смесью из соли и зиры. Дать замариноваться. На дно казана выложить веточки вишни. Сверху выложить курицу. В казан добавить воду, полить курицу маслом. Добавить разрезанный чеснок и веточки тимьяна. Накрыть крышкой и поставить на средний огонь до готовности
_______________________________
Ингредиенты:
Курица - 1 шт
Чеснок - 1 шт
Масло растительное - 100 мл
Вода - 100 мл
Веточки тимьяна
Зира
Соль
Grate chicken well with a mixture of salt and zira. Allow to marinate. At the bottom of the cauldron lay out sprigs of cherry. Put chicken on top. Add water to the cauldron, pour chicken oil. Add chopped garlic and thyme sprigs. Cover and put on medium heat until cooked
_______________________________
Ingredients:
Chicken - 1 pc.
Garlic - 1 pc.
Vegetable oil - 100 ml
Water - 100 ml
Sprigs of thyme
Zira
Salt
Dobrze zetrzyj kurczaka z mieszanką soli i ziry. Pozwól marynować. Na dnie kotła rozłóż gałązki wiśni. Połóż kurczaka na wierzchu. Dodaj wodę do kociołka, wlej olej z kurczaka. Dodaj posiekany czosnek i gałązki tymianku. Przykryj i umieść na średnim ogniu aż do ugotowania
_______________________________
Składniki:
Kurczak - 1 szt.
Czosnek - 1 szt.
Olej roślinny - 100 ml
Woda - 100 ml
Gałązki tymianku
Zira
Sól
You just need to try such a chicken! We cooked chicken in a cauldron to feel its aroma and taste, emphasized by the smell of garlic and thyme and the special taste of oriental zira. We cook and enjoy! With love and respect, Food Story Channel
Musisz tylko spróbować takiego kurczaka! Gotowaliśmy kurczaka w kociołku, aby poczuć jego aromat i smak, podkreślony zapachem czosnku i tymianku oraz szczególnym smakiem orientalnej ziry. Gotujemy i bawimy się! Z miłością i szacunkiem, Food Story Channel
#курица #цыпленок #казан #kurczak #foodstorychannel #chicken
Курицу хорошо натереть смесью из соли и зиры. Дать замариноваться. На дно казана выложить веточки вишни. Сверху выложить курицу. В казан добавить воду, полить курицу маслом. Добавить разрезанный чеснок и веточки тимьяна. Накрыть крышкой и поставить на средний огонь до готовности
_______________________________
Ингредиенты:
Курица - 1 шт
Чеснок - 1 шт
Масло растительное - 100 мл
Вода - 100 мл
Веточки тимьяна
Зира
Соль
Grate chicken well with a mixture of salt and zira. Allow to marinate. At the bottom of the cauldron lay out sprigs of cherry. Put chicken on top. Add water to the cauldron, pour chicken oil. Add chopped garlic and thyme sprigs. Cover and put on medium heat until cooked
_______________________________
Ingredients:
Chicken - 1 pc.
Garlic - 1 pc.
Vegetable oil - 100 ml
Water - 100 ml
Sprigs of thyme
Zira
Salt
Dobrze zetrzyj kurczaka z mieszanką soli i ziry. Pozwól marynować. Na dnie kotła rozłóż gałązki wiśni. Połóż kurczaka na wierzchu. Dodaj wodę do kociołka, wlej olej z kurczaka. Dodaj posiekany czosnek i gałązki tymianku. Przykryj i umieść na średnim ogniu aż do ugotowania
_______________________________
Składniki:
Kurczak - 1 szt.
Czosnek - 1 szt.
Olej roślinny - 100 ml
Woda - 100 ml
Gałązki tymianku
Zira
Sól
- Категория
- Полезные советы