Ингредиенты
Для плова:
Рис-1 кг
Тыква-1кг
Фасоль-150 гр
Лук-2 шт.
Сахар( фруктоза) -80. Гр
Масло-100 гр
Соль и перец по вкусу
Способ приготовления:
1. Тыкву помыть, снять кожуру, очистить от семян. Нарезать кольцами или полукольцами. Положить в отдельную миску.
2. Лук нарезать полукольцами. Положить в миску.
3. Посолить и поперчить, также добавить сахар. Перемешать и оставить на всю ночь.
4. Фасоль помыть залить горячей водой и оставить на 8-12 часов или на всю ночь.
5. Затем добавить соль и приготовить.
6. Рис промыть до прозрачной воды, положить в миску и залить теплой водой(60С) и добавить соль. Оставить на час.
7. Слить подсоленную воду из под риса.
8. Наполнить водой кастрюлю, довести до кипения, добавить соль и рис, обязательно перемешивайте, чтоб рис не припал друг к другу. Варить около 10 мин до состоянии аль денте, т.е. рис не должен свариться до конца.
9. Добавить фасоль, перемешать.
10. Откинуть на дуршлаг и слить всю воду.
11. В разогретую кастрюлю положить масло, затем лук и тыкву, затем сверху положить рис и масло.
12. Накройте крышку чистым кухонным полотенцем или двумя слоями бумажного полотенца и плотно накройте крышкой кастрюлю, чтобы он впитал пар.
13. Готовить на среднем огне около 15 мин, затем около 2-х часов на медленном огне.
Ingredients
For the plov:
Rice-1 kg
Pumpkin-1 kg
Beans-150 gr
Butter-100 gr
Sugar(fruit-sugar)-80 gr
Salt and pepper to taste
Instructions:
1. Wash, peel and slice pumpkin in half and clean it, removing all the seeds, then slice it thin rings or half-rings.
2. Slice onions into thin half-rings, place pumpkin and onion in the bowl and
3. Season with salt and pepper and add sugar. Mix.
4. Wash beans. Add the hot water. Leave overnight or for 8-12 hours. Then add some salt and cook.
5. Wash well the rice( until the water transparent), place into the bowl, add warm water(60C), add some salt.
6. Then drain salted water of rice. Fill a pot with water. Bring it to a boil. Add some salt and add the rice, in batches, to the pot. Boil for about 10 minutes, stirring occasionally with a wooden spoon, to prevent rice grains from sticking to the bottom. Watch the rice closely so as not to overcook. It must be barely done - not fully cooked and not too soft
7. Add beans and mix.
8. Drain the rice in a large fine-mesh strainer or colander.
9. Heat the oil in a pot. Arrange the onion and the pumpkin on the bottom of the pot. Then add the rice and butter.
10. Place a clean dishtowel or 2 layers of paper towel over the lid and cover firmly with a pot lid to absorb the steam.
11. Cook plov over medium heat for about 15 minutes. Then reduce the heat to low and cook for about 2 hours
Для плова:
Рис-1 кг
Тыква-1кг
Фасоль-150 гр
Лук-2 шт.
Сахар( фруктоза) -80. Гр
Масло-100 гр
Соль и перец по вкусу
Способ приготовления:
1. Тыкву помыть, снять кожуру, очистить от семян. Нарезать кольцами или полукольцами. Положить в отдельную миску.
2. Лук нарезать полукольцами. Положить в миску.
3. Посолить и поперчить, также добавить сахар. Перемешать и оставить на всю ночь.
4. Фасоль помыть залить горячей водой и оставить на 8-12 часов или на всю ночь.
5. Затем добавить соль и приготовить.
6. Рис промыть до прозрачной воды, положить в миску и залить теплой водой(60С) и добавить соль. Оставить на час.
7. Слить подсоленную воду из под риса.
8. Наполнить водой кастрюлю, довести до кипения, добавить соль и рис, обязательно перемешивайте, чтоб рис не припал друг к другу. Варить около 10 мин до состоянии аль денте, т.е. рис не должен свариться до конца.
9. Добавить фасоль, перемешать.
10. Откинуть на дуршлаг и слить всю воду.
11. В разогретую кастрюлю положить масло, затем лук и тыкву, затем сверху положить рис и масло.
12. Накройте крышку чистым кухонным полотенцем или двумя слоями бумажного полотенца и плотно накройте крышкой кастрюлю, чтобы он впитал пар.
13. Готовить на среднем огне около 15 мин, затем около 2-х часов на медленном огне.
Ingredients
For the plov:
Rice-1 kg
Pumpkin-1 kg
Beans-150 gr
Butter-100 gr
Sugar(fruit-sugar)-80 gr
Salt and pepper to taste
Instructions:
1. Wash, peel and slice pumpkin in half and clean it, removing all the seeds, then slice it thin rings or half-rings.
2. Slice onions into thin half-rings, place pumpkin and onion in the bowl and
3. Season with salt and pepper and add sugar. Mix.
4. Wash beans. Add the hot water. Leave overnight or for 8-12 hours. Then add some salt and cook.
5. Wash well the rice( until the water transparent), place into the bowl, add warm water(60C), add some salt.
6. Then drain salted water of rice. Fill a pot with water. Bring it to a boil. Add some salt and add the rice, in batches, to the pot. Boil for about 10 minutes, stirring occasionally with a wooden spoon, to prevent rice grains from sticking to the bottom. Watch the rice closely so as not to overcook. It must be barely done - not fully cooked and not too soft
7. Add beans and mix.
8. Drain the rice in a large fine-mesh strainer or colander.
9. Heat the oil in a pot. Arrange the onion and the pumpkin on the bottom of the pot. Then add the rice and butter.
10. Place a clean dishtowel or 2 layers of paper towel over the lid and cover firmly with a pot lid to absorb the steam.
11. Cook plov over medium heat for about 15 minutes. Then reduce the heat to low and cook for about 2 hours
- Категория
- Горячие блюда