Mîncare fierbinte pe masa festiva. Aceasta rulada se poate consuma atît caldă cît și rece este la fel de bună.
Vom avea nevoie de:
500g carne tocata ( eu am folosit carne de pasăre)
1 ou
50g lapte
1 lingura pesmeți
condimente după gust
pătrunjel verde
șuncă-6 buc.
cașcaval-4buc.
bacon -15buc.
ardei dulce
castraveți sărați
Coacem rulada în folie de aluminiu timp de 45 min la 200C° si inca 10min fără folie pentru ca baconul să se rumenească. Pofta buna si sărbători fericite.
Горячие блюда на праздничном столе. Этот рулет можно употреблять как в горячем виде, так и в холодном.
Нам понадобится:
500 г фарша (я использовала птицу)
1 яицо
50 г молока
1 столовая ложка панировочных сухарей
специи по вкусу
зелень петрушки
ветчина-6 шт.
сыр-4шт.
бекон -15шт.
сладкий перец
соленые огурцы
Выпекайте рулет в алюминиевой фольге 45 минут при 200 ° C и еще 10 минут без фольги, чтобы бекон подрумянился. Удачи и счастливых праздников.
Instagram. irimab_95
grupa Facebook. Gătește cu Irina
Vom avea nevoie de:
500g carne tocata ( eu am folosit carne de pasăre)
1 ou
50g lapte
1 lingura pesmeți
condimente după gust
pătrunjel verde
șuncă-6 buc.
cașcaval-4buc.
bacon -15buc.
ardei dulce
castraveți sărați
Coacem rulada în folie de aluminiu timp de 45 min la 200C° si inca 10min fără folie pentru ca baconul să se rumenească. Pofta buna si sărbători fericite.
Горячие блюда на праздничном столе. Этот рулет можно употреблять как в горячем виде, так и в холодном.
Нам понадобится:
500 г фарша (я использовала птицу)
1 яицо
50 г молока
1 столовая ложка панировочных сухарей
специи по вкусу
зелень петрушки
ветчина-6 шт.
сыр-4шт.
бекон -15шт.
сладкий перец
соленые огурцы
Выпекайте рулет в алюминиевой фольге 45 минут при 200 ° C и еще 10 минут без фольги, чтобы бекон подрумянился. Удачи и счастливых праздников.
Instagram. irimab_95
grupa Facebook. Gătește cu Irina
- Категория
- Горячие блюда