#chicken #chickenrecipe #recipe #курица
Курица на сковороде в пиве восхитительна тем, что готовое мясо очень нежное и легко отделяется от кости. Пока куриные бедра жарятся на сковороде внутри они насыщаются испаряющимся пивом. От этого мясо получается сочным, мягким и ароматным. Чтобы дополнить вкус мяса можно добавить соль и черный перец. Этот рецепт просто идеален для быстрого приготовления.
Chicken in a pan in beer is delicious because the finished meat is very tender and easily separated from the bone. As the chicken thighs fry in the pan, they are saturated with evaporating beer inside. This makes the meat juicy, soft and flavorful. To complement the taste of meat, you can add salt and black pepper. This recipe is just perfect for quick cooking.
Kurczak na patelni w piwie jest pyszny, bo gotowe mięso jest bardzo delikatne i łatwo oddziela się od kości. Gdy udka z kurczaka smażą się na patelni, są nasycone parującym piwem. Dzięki temu mięso jest soczyste, miękkie i aromatyczne. Dla uzupełnienia smaku mięsa można dodać sól i czarny pieprz. Ten przepis jest idealny do szybkiego gotowania.
Куриные бедра перемешать с нарезанным дольками репчатым луком. Добавить соль и черный молотый перец. Дать немного промариноваться. Влить соевый соус и дать постоять еще некоторое время. Куриные бедра выложить на сковороду с разогретым растительным маслом и обжарить с двух сторон. Добавить на сковороду репчатый лук и немного обжарить. Влить в сковороду светлое пиво, накрыть крышкой и готовить на среднем огне тридцать минут.
____________________________________
Ингредиенты:
Куриные бедра - 6 шт
Лук репчатый - 2 шт
Масло растительное - 20 мл
Соевый соус - 60 мл
Пиво светлое - 200 мл
Черный молотый перец
Соль
Mix chicken thighs with chopped onions. Add salt and ground black pepper. Let it marinate a little. Pour in soy sauce and let stand for a while. Put chicken thighs in a frying pan with heated vegetable oil and fry on both sides. Add the onion to the pan and saute a little. Pour light beer into the pan, cover with a lid and cook over medium heat for thirty minutes.
___________________________
Ingredients:
Chicken thighs - 6 pcs
Onion - 2 pcs
Vegetable oil - 20 ml
Soy sauce - 60 ml
Light beer - 200 ml
Ground black pepper
Salt
Wymieszaj udka z kurczaka z posiekaną cebulą. Dodać sól i mielony czarny pieprz. Niech się trochę marynuje. Wlać sos sojowy i odstawić na chwilę. Umieść udka z kurczaka na patelni z rozgrzanym olejem roślinnym i smaż z obu stron. Dodaj cebulę na patelnię i trochę podsmaż. Wlej jasne piwo na patelnię, przykryj pokrywką i gotuj na średnim ogniu przez trzydzieści minut.
___________________________
Składniki:
Udka z kurczaka - 6 szt
Cebula - 2 szt
Olej roślinny - 20 ml
Sos sojowy - 60 ml
Jasne piwo - 200 ml
Zmielony czarny pieprz
Sól
Курица на сковороде в пиве восхитительна тем, что готовое мясо очень нежное и легко отделяется от кости. Пока куриные бедра жарятся на сковороде внутри они насыщаются испаряющимся пивом. От этого мясо получается сочным, мягким и ароматным. Чтобы дополнить вкус мяса можно добавить соль и черный перец. Этот рецепт просто идеален для быстрого приготовления.
Chicken in a pan in beer is delicious because the finished meat is very tender and easily separated from the bone. As the chicken thighs fry in the pan, they are saturated with evaporating beer inside. This makes the meat juicy, soft and flavorful. To complement the taste of meat, you can add salt and black pepper. This recipe is just perfect for quick cooking.
Kurczak na patelni w piwie jest pyszny, bo gotowe mięso jest bardzo delikatne i łatwo oddziela się od kości. Gdy udka z kurczaka smażą się na patelni, są nasycone parującym piwem. Dzięki temu mięso jest soczyste, miękkie i aromatyczne. Dla uzupełnienia smaku mięsa można dodać sól i czarny pieprz. Ten przepis jest idealny do szybkiego gotowania.
Куриные бедра перемешать с нарезанным дольками репчатым луком. Добавить соль и черный молотый перец. Дать немного промариноваться. Влить соевый соус и дать постоять еще некоторое время. Куриные бедра выложить на сковороду с разогретым растительным маслом и обжарить с двух сторон. Добавить на сковороду репчатый лук и немного обжарить. Влить в сковороду светлое пиво, накрыть крышкой и готовить на среднем огне тридцать минут.
____________________________________
Ингредиенты:
Куриные бедра - 6 шт
Лук репчатый - 2 шт
Масло растительное - 20 мл
Соевый соус - 60 мл
Пиво светлое - 200 мл
Черный молотый перец
Соль
Mix chicken thighs with chopped onions. Add salt and ground black pepper. Let it marinate a little. Pour in soy sauce and let stand for a while. Put chicken thighs in a frying pan with heated vegetable oil and fry on both sides. Add the onion to the pan and saute a little. Pour light beer into the pan, cover with a lid and cook over medium heat for thirty minutes.
___________________________
Ingredients:
Chicken thighs - 6 pcs
Onion - 2 pcs
Vegetable oil - 20 ml
Soy sauce - 60 ml
Light beer - 200 ml
Ground black pepper
Salt
Wymieszaj udka z kurczaka z posiekaną cebulą. Dodać sól i mielony czarny pieprz. Niech się trochę marynuje. Wlać sos sojowy i odstawić na chwilę. Umieść udka z kurczaka na patelni z rozgrzanym olejem roślinnym i smaż z obu stron. Dodaj cebulę na patelnię i trochę podsmaż. Wlej jasne piwo na patelnię, przykryj pokrywką i gotuj na średnim ogniu przez trzydzieści minut.
___________________________
Składniki:
Udka z kurczaka - 6 szt
Cebula - 2 szt
Olej roślinny - 20 ml
Sos sojowy - 60 ml
Jasne piwo - 200 ml
Zmielony czarny pieprz
Sól
- Категория
- Полезные советы