#салат #хрустящий #баклажаныназиму #баклажани #салатизпомидоров #салатизовощей #салатизбаклажанов #руккола #творожныйсыр
Салат-хит : Тёплый салат с хрустящими баклажанами
Этот салат уже стал настоящим хитом в кафе и ресторанах — его заказывает каждый второй гость! И не зря: хрустящие баклажаны, сочные черри, свежая руккола и нежный творожный сыр под сладко-кислым соусом создают невероятно вкусную и гармоничную комбинацию. Это идеальное блюдо для любителей необычных и в то же время простых салатов.
Ингредиенты на 3 порции:
Баклажаны – 3 шт.
Картофельный или кукурузный крахмал – 100 г
Помидоры черри – 300 г
Руккола – 2 пучка
Кисло-сладкий соус AROY – 100-150 г
Творожный сыр – 100 г
Важно: Поскольку салат подается тёплым, его нужно кушать сразу после приготовления. Если дать ему постоять, баклажаны могут потерять хрустящую текстуру. Приятного аппетита!
_______________________________________
Salad Hit of : Warm Salad with Crispy Eggplants
This salad has already become a hit in cafes and restaurants — every second guest orders it! And it's no surprise: crispy eggplants, juicy cherry tomatoes, fresh arugula, and soft cream cheese combined with a sweet and sour sauce create a perfectly balanced and delicious flavor. It’s an ideal choice for those who enjoy unique yet simple salads.
Ingredients for 3 servings:
Eggplants – 3 pcs
Potato or corn starch – 100 g
Cherry tomatoes – 300 g
Arugula – 2 bunches
Sweet and sour sauce (AROY brand) – 100-150 g
Cream cheese – 100 g
Note: Since this is a warm salad, it should be eaten immediately after preparation. If it sits too long, the eggplants will lose their crispiness. Enjoy!
Салат-хит : Тёплый салат с хрустящими баклажанами
Этот салат уже стал настоящим хитом в кафе и ресторанах — его заказывает каждый второй гость! И не зря: хрустящие баклажаны, сочные черри, свежая руккола и нежный творожный сыр под сладко-кислым соусом создают невероятно вкусную и гармоничную комбинацию. Это идеальное блюдо для любителей необычных и в то же время простых салатов.
Ингредиенты на 3 порции:
Баклажаны – 3 шт.
Картофельный или кукурузный крахмал – 100 г
Помидоры черри – 300 г
Руккола – 2 пучка
Кисло-сладкий соус AROY – 100-150 г
Творожный сыр – 100 г
Важно: Поскольку салат подается тёплым, его нужно кушать сразу после приготовления. Если дать ему постоять, баклажаны могут потерять хрустящую текстуру. Приятного аппетита!
_______________________________________
Salad Hit of : Warm Salad with Crispy Eggplants
This salad has already become a hit in cafes and restaurants — every second guest orders it! And it's no surprise: crispy eggplants, juicy cherry tomatoes, fresh arugula, and soft cream cheese combined with a sweet and sour sauce create a perfectly balanced and delicious flavor. It’s an ideal choice for those who enjoy unique yet simple salads.
Ingredients for 3 servings:
Eggplants – 3 pcs
Potato or corn starch – 100 g
Cherry tomatoes – 300 g
Arugula – 2 bunches
Sweet and sour sauce (AROY brand) – 100-150 g
Cream cheese – 100 g
Note: Since this is a warm salad, it should be eaten immediately after preparation. If it sits too long, the eggplants will lose their crispiness. Enjoy!
- Категория
- Салаты