Безумно Вкусно, Чудесный Пирог на праздничный стол к чаю Рецепт покоряет с первых минут замеса теста, одно удовольствие, самый лучший рецепт из теста на кефире. Для начала надо приготовить мягкое чуть липнущее к рукам тесто на кефире, а чтобы выпечка получилась мягкой и нежной обязательно добавляем немного сметаны, оставляем тесто отдохнуть на 20 - 30 минут, после чего тесто станет эластичным и абсолютно не липнущим к рукам. За это время приготовить начинку сладкая масляная крошка ХОРИЗ с добавлением сухофруктов, изюм и грецкие орехи. Достать тесто, разделить на 4 части каждый тонко раскатать смазать маслом, по обе стороны пласта сделать надрезы как показано на видео и сложить в слоёную заготовку, раскатать второй пласт смазать маслом, сделать надрезы первую заготовку поместить с одного края и также сложить, из 4 порций теста получим две слоёные заготовки, оставим отдохнуть на 15 минут. Первую заготовку раскатать, переложить на противень, выкладываем всю начинку, равномерно распределить сверху второй слой и делаем закрепления по всему периметру пирога, смазать желтком, сверху миндальные лепестки и в духовку 180 градусов 30 минут, роскошный пирог к чаю готов. Приятного чаепития
Ингредиенты:
кефир - 200 мл
сметана - 100 мл
3 яйца
сливочное масло - 100 г
сахар - 3 ст. л
мука - 580 - 600 г
соль, сода по 0,5 ч л
ванилин
Начинка:
мука - 250 г
сахар - 200 г
масло - 150 г
все сухофрукты, изюм, орехи по 70 г
ванилин
масло для смазки - 80 г
Домашняя Кулинария - кулинарный канал.
★Вкусные рецепты домашней кулинарии и выпечки.
★Подробное пошаговое приготовление и видео инструкции.
Заходите, смотрите и подписывайтесь на канал!
Наш канал: -
https://www.youtube.com/channel/UCY9Z6-_8H_hg2Eft1_WTnxg?view_as=subscriber
Мы в интернете:
➧ Yandex Dzen - https://dzen.ru/profile/editor/id/622ce7c8811d761462ef111a
➧ Почта - ajuliar@yandex.ru
➧ VK - https://vk.com/juliadk88
Insanely Delicious, Wonderful Pie for a festive table with tea The recipe conquers from the first minutes of kneading the dough, one pleasure, the best recipe from dough on kefir. First you need to prepare a soft, slightly sticky dough on kefir, and to make the pastry soft and tender, be sure to add a little sour cream, leave the dough to rest for 20 - 30 minutes, after which the dough will become elastic and absolutely not stick to your hands. During this time, prepare the filling - sweet butter crumble KHORIZ with the addition of dried fruits, raisins and walnuts. Take out the dough, divide into 4 parts, roll out each thinly, grease with butter, make cuts on both sides of the layer as shown in the video and fold into a puff pastry, roll out the second layer, grease with butter, make cuts, place the first piece on one edge and also fold, from 4 portions of dough we get two puff pastries, leave to rest for 15 minutes. Roll out the first piece, put it on a baking sheet, put all the filling, evenly distribute the second layer on top and make fastenings along the entire perimeter of the pie, grease with yolk, almond petals on top and in the oven at 180 degrees for 30 minutes, a luxurious pie for tea is ready. Enjoy your tea
Ingredients:
kefir - 200 ml
sour cream - 100 ml
3 eggs
butter - 100 g
sugar - 3 tbsp. l
flour - 580 - 600 g
salt, soda 0.5 tsp each
vanillin
Filling:
flour - 250 g
sugar - 200 g
butter - 150 g
all dried fruits, raisins, nuts 70 g each
vanillin
butter for greasing - 80 g
Home Cooking - culinary channel.
★Delicious recipes for home cooking and baking.
★Detailed step-by-step preparation and video instructions.
Come in, watch and subscribe to the channel!
Our channel: -
https://www.youtube.com/channel/UCY9Z6-_8H_hg2Eft1_WTnxg?view_as=subscriber
We are on the Internet:
➧ Yandex Dzen - https://dzen.ru/profile/editor/id/622ce7c8811d761462ef111a
➧ Mail - ajuliar@yandex.ru
➧ VK - https://vk.com/juliadk88
Отправить отзыв
Боковые панели
История
Сохраненные
Ингредиенты:
кефир - 200 мл
сметана - 100 мл
3 яйца
сливочное масло - 100 г
сахар - 3 ст. л
мука - 580 - 600 г
соль, сода по 0,5 ч л
ванилин
Начинка:
мука - 250 г
сахар - 200 г
масло - 150 г
все сухофрукты, изюм, орехи по 70 г
ванилин
масло для смазки - 80 г
Домашняя Кулинария - кулинарный канал.
★Вкусные рецепты домашней кулинарии и выпечки.
★Подробное пошаговое приготовление и видео инструкции.
Заходите, смотрите и подписывайтесь на канал!
Наш канал: -
https://www.youtube.com/channel/UCY9Z6-_8H_hg2Eft1_WTnxg?view_as=subscriber
Мы в интернете:
➧ Yandex Dzen - https://dzen.ru/profile/editor/id/622ce7c8811d761462ef111a
➧ Почта - ajuliar@yandex.ru
➧ VK - https://vk.com/juliadk88
Insanely Delicious, Wonderful Pie for a festive table with tea The recipe conquers from the first minutes of kneading the dough, one pleasure, the best recipe from dough on kefir. First you need to prepare a soft, slightly sticky dough on kefir, and to make the pastry soft and tender, be sure to add a little sour cream, leave the dough to rest for 20 - 30 minutes, after which the dough will become elastic and absolutely not stick to your hands. During this time, prepare the filling - sweet butter crumble KHORIZ with the addition of dried fruits, raisins and walnuts. Take out the dough, divide into 4 parts, roll out each thinly, grease with butter, make cuts on both sides of the layer as shown in the video and fold into a puff pastry, roll out the second layer, grease with butter, make cuts, place the first piece on one edge and also fold, from 4 portions of dough we get two puff pastries, leave to rest for 15 minutes. Roll out the first piece, put it on a baking sheet, put all the filling, evenly distribute the second layer on top and make fastenings along the entire perimeter of the pie, grease with yolk, almond petals on top and in the oven at 180 degrees for 30 minutes, a luxurious pie for tea is ready. Enjoy your tea
Ingredients:
kefir - 200 ml
sour cream - 100 ml
3 eggs
butter - 100 g
sugar - 3 tbsp. l
flour - 580 - 600 g
salt, soda 0.5 tsp each
vanillin
Filling:
flour - 250 g
sugar - 200 g
butter - 150 g
all dried fruits, raisins, nuts 70 g each
vanillin
butter for greasing - 80 g
Home Cooking - culinary channel.
★Delicious recipes for home cooking and baking.
★Detailed step-by-step preparation and video instructions.
Come in, watch and subscribe to the channel!
Our channel: -
https://www.youtube.com/channel/UCY9Z6-_8H_hg2Eft1_WTnxg?view_as=subscriber
We are on the Internet:
➧ Yandex Dzen - https://dzen.ru/profile/editor/id/622ce7c8811d761462ef111a
➧ Mail - ajuliar@yandex.ru
➧ VK - https://vk.com/juliadk88
Отправить отзыв
Боковые панели
История
Сохраненные
- Категория
- Выпечка